Fina fisken – fisk med kesotäcke

Fisk med kesotäcke – så enkelt och så gott. Detta åt jag förra veckan och det står även på veckans matplanering. Det blir inte mycket enklare.

Fish with cottage cheese

Jag skriver inga mängder eftersom det beror på hur mycket fisk ni tar men kesoröran ska täcka fiskarna.

Keso
Salt
Dill

Sätt ugnen på 200 grader och lägg den frysta fisken i en ugnsfast form.
Kör keson och resten i matberedaren, täck fisken och ställ in i ugnen i ca 25 minuter (tiden beror på hur tjock fisken är, den måste så klart vara genomkokt).

Detta går att variera i all oändlighet. Istället för dill kan man ta vitlök och basilika, eller kanske paprikapulver och ingefära. Bara smaklökarna sätter gränserna! 😀

***Om du är ny här så läs gärna igenom Bra att veta och Frågor & svar. Under Bakom kulisserna och Om CK hittar du mer samlad histamin- och mastocytosrelaterad information, så kika gärna där också. Många frågor kommer att besvaras. 🙂
***

Leave a Reply