Keso med mikrat äpple och kanel

Ofta fastnar man i matträsket och gör samma måltider om och om igen och gamla, välbeprövade favoriter glöms bort. Detta är en sån favorit som jag inte har ätit på evigheter. Det fanns en tid då det var det stående mellanmålet. Och frukosten. Gott, nyttigt och snabblagat, win win win.

Cottage cheese with warm apple and cinnamon

Keso
1 grönt äpple
lite ceylonkanel
1 msk hampafrön

Skala och tärna äpplet. Blanda med kanelen och mikra i ca två minuter.
Rör om och mikra i ytterligare en minut.
Blanda keso, äppelbitar och hampafrön och njuuut.

***Om du är ny här så läs gärna igenom Bra att veta och Frågor & svar. Under Bakom kulisserna och Om CK hittar du mer samlad histamin- och mastocytosrelaterad information, så kika gärna där också. Många frågor kommer att besvaras. 🙂
***

Leave a Reply