Personligt och inte alls histaminrelaterat

Jag gör sällan något för personlig vinning. Eller nej, klart jag gör, man är ju människa, men inte för materiell vinning menar jag. Nu tänker jag dock faktiskt dra nytta av att jag har en välbesökt blogg och försöka hjälpa bästaste Storasyster. Den här bloggen handlar ju – av naturliga skäl – ffa om Lillebror men det finns även en Storasyster med i bilden. En tjej på 8 år med ett stort hjärta och många funderingar. I år säljer hon för första gången jultidningar och det vore henne verkligen förunnat att det blir en succé och hon får ihop till det hon önskar sig. Därför detta överhuvudtaget inte histaminrelaterade inlägg, med förhoppningen att kanske någon av er väljer att beställa en eller två julklappar via Storasysters webbshop hos Svenska Julförlaget.

julkatalogen

Jag slår ett slag för den “Äckligaste boken om kroppen”, filmen “Brännvin i kikar’n” och en elektrisk fotfil!

Klicka här för att komma till katalogen.

För att få tillgång till webbshoppen tror jag att ni måste maila mig så att ni kan få individuella inloggningsuppgifter, annars går det lika bra att maila en beställning direkt till mig på linda@connorskitchen.se.

Personlig leverans inom Värmland så klart, resten får la PostNord fixa så då tillkommer porto!

Kom si, kom si, det blir fortare jul än ni kan säga “Kosta Linnewäfveri Brandfilt”!

***Om du är ny här så läs gärna igenom Bra att veta och Frågor & svar. Under Bakom kulisserna och Om CK hittar du mer samlad histamin- och mastocytosrelaterad information, så kika gärna där också. Många frågor kommer att besvaras. 🙂
***

Leave a Reply